Pinterest-cursus voor bloggers by Fleur Miller

Pinterest-cursus voor bloggers

KRIJG VEEL MEER BEZOEKERS VIA PINTEREST IN EEN PAAR UUR PER WEEK, DOOR DE JUISTE STRATEGIE TOE TE PASSEN
Ben je bang dat je verkeer vanaf Pinterest mist, terwijl je om je heen collega-bloggers ziet die honderden of zelfs duizenden bezoekers per maand krijgen? Als zij het kunnen, moet het jou ook lukken, toch? 

Maar je hebt wat dingen geprobeerd en ze pakken lang niet zo goed uit als je had gehoopt. Je zou je veel meer moeten verdiepen in het platform, maar je bent ook een beetje bang dat je hier veel tijd in stop die zich uiteindelijke niet terugbetaalt in hogere bezoekersaantallen.
Hoe fijn zou het zijn als je bezoekersaantallen iedere maand zouden stijgen? Als je meer mensen zou kunnen bereiken met jouw inspirerende berichten? Denk aan hoe blij je zou worden als deze toename van verkeer ook voor een toename aan inkomst zou zorgen.

Bijvoorbeeld doordat je meer affiliate verkopen doet, er meer advertenties getoond kunnen worden, je hogere prijzen voor gesponsorde berichten kunt vragen of je je eigen product aan meer mensen kunt verkopen. 

En dat terwijl je niet iedere dag uren met Pinterest bezig hoeft te zijn. Met een paar uurtjes per week kun je al een effectieve Pinterest-strategie uitvoeren.
 

VOOR DEZE NICHES IS PINTEREST EEN GOUDMIJN

 • Huis & tuin
 • Hobby's & DIY
 • Reizen
 • Mode
 • Educatie

 • Eten & drinken
 • Moederschap & opvoeden
 • Trouwen
 • Gezondheid & fitness
 • Besparen & financiën

WAT GA JE LEREN?

 • Hoe Pinterest werkt, zodat je Pinterest niet meer als een blackbox hoeft te zien.
 • Waarom Pinterest benaderen als een sociaal medium niet werkt.
 • Wat je dan wel moet doen om succes te krijgen.
 • Hoe je je profiel, borden en pins op orde krijgt.
 • En hoe je een Pinterest-strategie opstelt die bij jou past en die goed uitvoerbaar is.

DIT ZEGGEN ANDEREN

"Dit is een fijne basiscursus Pinterest. Heel duidelijk en in makkelijk te volgen stappen uitgelegd hoe je goed start met Pinterest om er veel meer uit te kunnen halen. Ik wacht alvast op het vervolg."

Maya | Mama Maai
Maya Schoor
"Bedankt voor de fijne cursus. De basis kende ik, maar heb alsnog zoveel kunnen leren! Kan ik komende tijd lekker mee aan de slag.".

Merel | Bloggen Baart Kunst
Merel

AAN DE SLAG!

Ben je er klaar voor om iedere week wat tijd te besteden aan Pinterest en je bezoekersaantallen te zien groeien? Koop dan nu de cursus!
CURSUS KOPEN

DIT KUN JE VERWACHTEN

DEZE CURSUS IS VOOR JOU ALS JE

- een blog hebt met minstens 50 berichten.
- al een tijd denkt: "ik moet meer met Pinterest doen."
- geen zin hebt om alles zelf uit te zoeken.
- graag meer te weten wilt komen over hoe Pinterest werkt.

DEZE CURSUS IS NIET VOOR JOU ALS JE

- wekelijks al honderden bezoekers via Pinterest krijgt (dan kun je beter wachten op de gevorderden cursus.)
- nog nooit Pinterest hebt gebruikt. Leer eerst het platform kennen.
- geen tijd hebt om structureel tijd in Pinterest te investeren.

BONUS

Waarschijnlijk heb je geen tijd om elke dag met Pinterest bezig te zijn. De tool Tailwind maakt het mogelijk om je Pinterest-marketing op één moment in de week of maand te doen en zal je veel tijd besparen.

Als bonus bij de cursus krijg je toegang tot de mini-cursus "Snel pins inplannen met Tailwind". Door deze video's te bekijken, weet je in 20 minuten hoe je in één uur per week je Pinterest kunt plannen.

DIT ZEGT ASTRID

"Ik kwam deze fantastische Mini TailWind cursus tegen van Fleur Miller en vond het echt heel handig. Zelf niet de tijd genomen om alles goed uit te zoeken, maar door even 20 minuutjes naar haar filmpjes te kijken, kan ik me echt heel wat ellende besparen en het gelijk sneller en beter doen. Ga er morgen dus eens voor zitten om de komende week vol te plannen met pins.
Thank you Fleur"

Astrid | The MOM Academy
Astrid Mucaj-van Hoesel

FLEUR MILLER | PINEXPERT -Pinterest advies & hulp voor online ondernemers-

Ik ben Fleur Miller, oud-docente Digitale Communicatie (@HU) en Pinterest Expert. Mijn andere site, www.mizflurry.nl, krijgt maandelijks 30.000 paginaweergaven via Pinterest.

Ik help ondernemers en bloggers met het krijgen van meer websiteverkeer en klanten door Pinterest goed in te zetten.

Dit doe ik door het geven van strategisch advies, het verlenen van ondersteunende diensten en het aanbieden van diverse training en cursussen.

DIT ZEGT SJOUKJE

"Fleur is echt dé expert voor mij op gebied van Pinterest. Wat ik zo prettig vind aan haar dienstverlening is dat ik zeker weet dat ze het beter doet dan ik zelf ooit zou kunnen. Ze houdt de veranderingen bij, en test ALLES. Daardoor weet ik ook dat ik door het bij haar neer te leggen de beste resultaten behaal."

Sjoukje | Profbloggers
Sjoukje Bakker

FAQ

Ik heb geen creditcard of PayPal. Kan ik de cursus op een andere manier betalen?

Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om hier op Podia met iDeal te betalen. In mijn webshop met printables kan dit wel. Hier heb ik een PDF met een kortingscode van 100% voor de cursus in gezet. Het is ietsje omslachtiger, maar wil je op een andere manier dan een credit card of PayPal betalen, klik dan op deze link. De PDF met instructies zul je dan na aankoop direct kunnen downloaden.

Is de cursus in het Nederlands?

Ja, de cursus is volledig in het Nederlands geschreven.

Ik heb de Pinterest-challenge gedaan, heeft het dan nut om deze cursus te kopen?

De Pinterest-challenge die Sjoukje en ik aanbieden is een mooi startpunt om aan de slag te gaan met Pinterest. De onderwerpen uit de challenge komen ook zeker voorbij in de cursus, maar daarnaast nog veel meer. Ook ga ik dieper in op de verschillende onderwerpen uit de cursus. Als je erg twijfelt, stuur me dan een mail (fleur@pinexpert.nl), dan neem ik een kijkje op je Pinterest-account en kan ik je persoonlijk advies geven.

Kan ik een factuur krijgen?

Er wordt nog niet automatisch een factuur meegestuurd als je de cursus aanschaft. Wil je graag een factuur ontvangen? Die maak ik graag voor je. Neem contact op via fleur@pinexpert.nl.

Ga je in op individuele vragen tijdens de cursus?

Mocht je een vraag hebben over Pinterest naar aanleiding van de cursus dan mag je me altijd mailen (fleur@pinexpert.nl). Ik probeer dan zo snel mogelijk bij je terug te komen met een antwoord.

EEN GOED MOMENT OM TE STARTEN

Nu is een goede tijd om te starten met het actief promoten van je blog via Pinterest. Het afgelopen jaar is Pinterest met 25% gegroeid in Nederland. Vrijwel alle bloggers die succes hebben met Pinterest hebben maar spijt van één ding: dat ze niet eerder begonnen zijn. 

Dus maak wat tijd vrij, koop deze cursus en ga aan de slag. Over drie maanden zul je blij zijn :)
Aan de slag!